El-Andersson / Karriär / El-skåpsmontör med fokus och precision
El-skåpsmontör med fokus och precision

Vill du utvecklas i en av Hallands mest kända elfirmor? Vi söker en el-skåpsmontör till vårt proffsiga och inkluderande team. Som El-skåpsmontör får du arbeta med projekt i varierande storlek som du bygger efter ritning.

El-Andersson är ett familjeägt företag i tredje generationen som har sina rötter i Vessigebro utanför Falkenberg. Vi har bred kompetens och hjälper våra kunder med allt från enklare elinstallationer till avancerade specialuppdrag. Särskilt kända är vi för vår spetskompetens inom installationer, styrskåp och programmering för maskiner samt VA- och processindustri. Allt som vi gör, gör vi med kunden i fokus, och vi är omtyckta för vårt trevliga bemötande och vår höga servicenivå. I dag är vi ett 50-tal medarbetare och befinner oss i stark tillväxt. Vill du vara med på resan? Just nu söker vi en elskåpsmontör som vill bli en del av vårt härliga team.

Du kommer att arbeta med:
Styrskåpsbyggnation efter ritning. Du kommer att bygga elskåp från grunden, montera alla komponenter, dra och märka upp kablar. Projekten är av varierande storlek.

Vi söker dig som har:
ett stort intresse för teknik och har erfarenhet inom el schema och ritningsläsning.
Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med el-tekniks inriktning. B-körkort. Det är meriterande om du har arbetat som elektriker/montör eller har dokumenterad erfarenhet från el-skåpsbyggnation. Du har kunskap att arbeta självständigt.

Som person är du:
Engagerad, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du tycker om ordning och reda samt är strukturerad. Du är lojal och tar ansvar. Du är säkerhetsmedveten, driftig och målinriktad, samarbetsvillig och initiativrik.

Hos oss får du jobba i en positiv och välkomnande miljö där du får chansen att utvecklas i ditt jobb. El-Andersson är ett företag som präglas av ordning och reda och som ger våra medarbetare möjlighet att fokusera på att utföra ett bra jobb av hög kvalitet. Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en trygg och stabil verksamhet som har resurserna och viljan att satsa på framtidens lösningar. Vi erbjuder självklart möjlighet till kompetensutveckling och olika typer av personalförmåner, bland annat friskvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Lönen sätts individuellt. Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta Jonas Persson på telefon, 0346-713333.

Din ansökan skickar du till jobb@el-andersson.se och märk ansökan med elskåpsmontör eller följ länken nedan och fyll i formuläret. Urval sker löpande.

Vi vill ha din ansökan senast 2024-03-31

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor i denna rekrytering.

Vi ser fram emot att lära känna vår nya kollega!

sbcert
El-rätt
medlemslogga
Kreera web&design Logo